Josep Francesc Marí i Cardona

Josep Francesc Marí i Cardona

Nascut a Eivissa l'any 1950, i resident a la ciutat de Lleida des de 1976. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, i advocat exercent des de 1987, col·legiat núm. 600 de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Lleida.

Militar de carrera, amb el grau de Tinent Coronel d'Artilleria, actualment en situació de retirat.

Formació complementària:

Diversos cursos en: Dret Concursal i Societats, Finances i Mitjans de Pagament internacionals, Intermediació Immobiliària, Cooperativisme, Tècniques de negociació, Relacions Laborals, Seguretat e Higiene en el treball, Procediment Administratiu Públic, Noves Lleis d'Enjudiciament Civil i Criminal, Relacions Patrimonials entre cònjuges en el Dret Civil Català, Dret de la Unió Europea, Seguretat Ciutadana. En l'àmbit militar, diversos cursos de Topografia, Automobilisme, Transmissions, Coordinació de Suports de Foc, Simuladors de Tir, Socorrisme, etc.

Idiomes:

Domini del català i del castellà, parlats i escrits.

Coneixement del francès i de l'anglès.

Experiència professional:

Exercici privat de l'advocacia, especialment en els camps civil, administratiu, contenciós-administratiu, laboral, penal i administració de comunitats de propietaris.

La seva activitat com a advocat l'ha desenvolupat principalment a la ciutat de Lleida, però també a moltes altres ciutats de l'Estat, com són, entre altres, les de Eivissa, Palma de Mallorca, Reus, Tarragona, El Vendrell, Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Balaguer, Cervera, Solsona, Tremp, La Seu d'Urgell, Viella, Alacant, Orihuela, Saragossa, Osca, Monzón, Barbastro, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Toledo, Illescas, etc.

També va formar part del COOB-92, essent el responsable de seguretat en diverses instal·lacions de competició, com el Palau Sant Jordi, i altres.

En el camp militar va exercir diversos càrrecs a ciutats com Saragossa, Segovia, Madrid, Cadis, Tremp, El Aaiun, Las Palmas de Gran Canaria, Eivissa i Lleida.